2013-06-30 16:34:37• hírek • Kocsis Zoltán

Saját útitársa lopta el a moldovai férfi autóját

Az elmúlt hétvégén két autótolvajt fogott el a szatmári rendőrség, Ákoson pedig gázolajtolvajokat kaptak el.

A legbizarrabb eset szombat délután történt, amikor 16.00 órakor egy moldovai férfi tett feljelentést, mely szerint, miközben fizetett egy benzinkútban, onnan ellopták személygépkocsiját. Az áldozat elismerte, az autóban hagyta a slusszkulcsot.

A rendőrség azonnal megtette a szükséges lépéseket és a nyomozás gyorsan eredményre vezetett. Kiderült, hogy a férfi útitársa, a Chisinău-i Dan J. lopta el a járművet. A férfi után kevéssel az autót is megtalálták - egy adorjáni kukoricásban. A gyanúsítottat 24 órára őrizetbe vették és kérvényezték előzetes letartóztatását.

Szintén előzetesre számíthat az a 30 éves szatmárnémeti illetőségű B. Szabolcs, aki egy Magyarországon ellopottként nyilvántartott személygépkocsit próbált meg eladni a megyeszékhelyen.

Ákoson viszont két üzemanyagtolvaj került a rendőrök kezébe péntek éjszaka. Egy Bihar megyei kamionsofőr az úttest mellett parkolt, amikor arra lett figyelmes, hogy két férfi lopja a gázolajat az autóból. Amikor kinyitotta a fülke ajtaját, a két férfi hanyatt-homlok menekült el, személygépkocsijukat is hátrahagyva.

Az autóban a rendőrök 80 liter, 700 lej értékű lopott gázolajat találtak. Nemsokára sikerült azonosítaniuk a gyanúsítottakat is a 24 éves Marin L. és egy 17 éves kiskorú személyében. Mindketten Alsószoporról származnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: